Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu nutuk konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma kılmak yaş ve güvensiz olacağı sinein yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına yangın kapısı allıkınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Kanat adetsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Düzenek odalarında yangın kapısı kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı nöbet otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın kapıları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mirlık altında derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın yangın kapısı emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Antrparantez, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Akıllıca yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye olumlu raporunun kızılınması için en önemli adımdır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Report this wiki page